Preloader

Heldro IJs

Bij Heldro ijs geloven wij in vers en eenvoud. Daarom verkopen wij in onze opscheppunten in Ottersum en Nijmegen ultra vers schepijs, direct uit de ijsmachine, in de vitrine en dat proef je!

Contactgegevens Ottersum:

0485-511593 info@heldro.nl St Janstraat 41, 6595AA Ottersum

Contactgegevens Nijmegen:

024-7370105 nijmegen@heldro.nl Burchtstraat 122, 6511 RJ Nijmegen

Menu

Volg ons op social media

Title Image

Nijmegen

Ons opscheppunt in Nijmegen

Heldro Nijmegen maakt net als in Ottersum, ter plaatse vers schepijs, waardoor de smaakbeleving ook daar ongeëvenaard is. Vanzelfsprekend wordt ook hier niet aan het geheime en unieke Heldro-recept getornd. Ook in Nijmegen kun je kiezen uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of onze heerlijke verse slagroom. De artikelen voor thuisgebruik, zoals literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten zijn ook in Nijmegen verkrijgbaar, deze varianten worden in onze ambachtelijke ijsmakerij in Ottersum gemaakt.

Heldro X Blommers

Deze winter slaan Heldro en Blommers de handen ineen om samen de winter door te komen. Heldro is een ambachtelijk ijsbedrijf dat, net als Blommers, smaak hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf 13 oktober geniet je bij het opscheppunt van Heldro aan de Burchstraat in Nijmegen naast ultravers schepijs ook van onze ultraverse koffie. Samen hebben we een aantal dranken ontwikkeld waar Blommers koffie en Heldro ijs in verwerkt zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de Heldroccino, Espresso Con Heldro en de Blommers Hot Chocolate. De samenwerking zal tot eind maart duren, dus kom snel langs om te proeven!

Openingstijden in Nijmegen

Dagelijks geopend

11:00-17:00 uur

Alleen pinnen

Bij Heldro Nijmegen betaal je zonder cash geld. Pin Only is onze betaalstandaard (ook contactloos). Dat is voordeliger, schoner en vooral veiliger. We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is. Wil je meer informatie over de voordelen van pinnen en wil je pinnen promoten in je omgeving? Kijk dan op www.pin.nl.