Preloader

Heldro IJs

Bij Heldro ijs geloven wij in vers en eenvoud. Daarom verkopen wij in onze opscheppunten in Ottersum en Nijmegen ultra vers schepijs, direct uit de ijsmachine, in de vitrine en dat proef je!

Contactgegevens Ottersum:

0485-511593 info@heldro.nl St Janstraat 41, 6595AA Ottersum

Contactgegevens Nijmegen:

024-7370105 nijmegen@heldro.nl Burchtstraat 122, 6511 RJ Nijmegen

Menu

Volg ons op social media

Title Image

Nijmegen

Ons opscheppunt in Nijmegen

Vanaf 5 mei 2018 zijn wij ook in de grote stad te vinden en wel in hartje Nijmegen! Heldro Nijmegen maakt net als in Ottersum, ter plaatse vers schepijs, waardoor de smaakbeleving ook daar ongeëvenaard is. Vanzelfsprekend wordt ook hier niet aan het geheime en unieke Heldro-recept getornd. Ook in Nijmegen kun je kiezen uit de bekende en geliefde Heldro-toppings als warme chocolade, karamel of kersen, nootjes, M&M’s, sauzen of onze heerlijke verse slagroom. De artikelen voor thuisgebruik, zoals literbakken, staven, wafels, choco’s en ijstaarten zijn ook in Nijmegen verkrijgbaar, deze varianten worden in onze ambachtelijke ijsmakerij in Ottersum gemaakt.

Openingstijden in Nijmegen

Dagelijks geopend 12:00-18:00 uur

Donderdags zij wij tot 21:00 uur geopend in verband met koopavond centrum Nijmegen.

 

Alleen pinnen

Bij Heldro Nijmegen betaal je zonder cash geld. Pin Only is onze betaalstandaard (ook contactloos). Dat is voordeliger, schoner en vooral veiliger. We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is. Wil je meer informatie over de voordelen van pinnen en wil je pinnen promoten in je omgeving? Kijk dan op www.pin.nl.