Preloader

Heldro IJs

Bij Heldro ijs geloven wij in vers en eenvoud. Daarom verkopen wij in onze opscheppunten in Ottersum en Nijmegen ultra vers schepijs, direct uit de ijsmachine, in de vitrine en dat proef je!

Contactgegevens Ottersum:

0485-511593 info@heldro.nl St Janstraat 41, 6595AA Ottersum

Contactgegevens Nijmegen:

024-7370105 nijmegen@heldro.nl Burchtstraat 122, 6511 RJ Nijmegen

Menu

Volg ons op social media

Title Image

Nijmegen

Ons opscheppunt in Nijmegen

Beste Heldro ijsliefhebbers,
Na vijfenhalf jaar met veel liefde en passie duizenden bolletjes wit goud te hebben geschept aan de Burchtstraat in Nijmegen, moeten we met pijn in ons hart melden dat Heldro ijs vanaf zondag 1 oktober 2023 op deze locatie niet meer geopend is.
Waarom, vraag je je af? Door nieuwe vastgoedontwikkelingen vanuit onze verhuurder waren we helaas genoodzaakt om ons geliefde ijsparadijs te verlaten.
Maar we hebben ook goed nieuws! We zijn vastberaden om onze reis voort te zetten en ons ijsconcept aan te bieden op een nieuwe locatie. Zo denken wij aan een mogelijke integratie bij bestaande horeca, wat ons in staat zal stellen om nog veel meer van jullie blij te maken
Dus.. Ben jij, of ken jij, een horecaondernemer in (of nabij) het centrum van Nijmegen die geïnteresseerd is in een samenwerking met Heldro ijs? We horen graag van je! Stuur een e-mail naar janverbeeten@heldro.nl en laten we samen bouwen aan een smakelijke toekomst.
Bedankt alvast voor jullie onverminderde steun en liefde. We kijken ernaar uit om snel weer bij jullie terug te zijn, waar dan ook!
Kun je ons niet missen? Dan kun je tijdelijk uitwijken naar Ottersummm ;-)!
De Helden van Heldro Nijmegen

Openingstijden in Nijmegen

Gesloten

Alleen pinnen

Bij Heldro Nijmegen betaal je zonder cash geld. Pin Only is onze betaalstandaard (ook contactloos). Dat is voordeliger, schoner en vooral veiliger. We hebben hier lang over nagedacht en we denken dat dit de juiste keuze is. Wil je meer informatie over de voordelen van pinnen en wil je pinnen promoten in je omgeving? Kijk dan op www.pin.nl.